Blakmeers 35 Affligem

Prachtige in landschapsstijl ontworpen villa in de gekende residentiele wijk de Blakmeers in Affligem. De villa dateert van 1995 en kenmerkt zich door een bijzonder praktische indeling waardoor een combinatie van wonen en werken zeer goed mogelijk is.  De villa is thans in gebruik als kantoor en is in perfecte staat van onderhoud.

De villa is gelegen op een kavel van ongeveer 1750 m² en heeft een bebouwde oppervlakte van  500 m². een footprint van 8.6 m x 20 m

De huidge indeling heeft beneden de garage, stookruimte traphal en bespreekruimte. Op het Gv zijn er 6 burelen, de keuken en het sanitair, op de verdieping is er een open space kantoor over de gehele oppervlakte van 170 m².

De omvorming naar een volwaardige woning is technisch reeds voorbereid. De vensterplaatsing aan de zuid-oost georienteerde achterzijde is reeds voorzien op het aanbrengen van terrassen.

De villa kadert in een parkdomein van ongeveer 2.4 hectare waarop één landhuis staat. Op de oprijlaan van de villa wordt ten gunste van dit landhuis een erfdienstbaarheid van weg gevestigd.